TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!November 10, 2009

Joulukortteja: viime vuosien satoa
Eko-Enkelin idea on Taika-lehden joulunumerosta 2007. Enkelin vartalo on pahvilaatikkopahvia. Korttipohja on ekokartonkia, enkelin taustalla on valkoista mulperipaperia. Siivet ovat paperinarua, jalat ja kädet hamppunarun pätkät, joiden päissä on puuhelmet. Enkelin hiukset on purettua hamppunarua.Aukeavan oven takana jouluruno: "Avaatko oven joulun tulla..." Ovi ja saranat on leikattu kartongista ja koristeltu puuvärikynillä. Kranssi on kiepautettu vihreästä piippurassista ja koristeltu pienillä lasihelmillä ja rusetilla.Hannele Huovin hiiriruno on tekstattu irtoteräkynällä ja valkoisella musteella. Lumilyhdyn pallot on revitty valkoisesta mulperipaperista. Hiiri on harmaata askartelupaperia, hiiren häntä ompelulankaa.Piparkakkuhevonen on leikattu ruskeasta kartongista, koristeet valkoisesta. Hevosen pilkut on tehty reijittäjä. Pienet piparkakut on lävistetty ruskeasta kartongista kuviolävistäjällä ja koristeltu valkoisella geelikynällä.Piparkakkutalokortti on kaksiosainen, talon sisällä on Sirpa Karjalaisen runo.
2 comments:

  1. Ihan mahtavan hieno projekti ja hyvin tuli selväksi miten toteutettu. :) Siulla on täällä kaikkea muutakin niin kivaa! Hienot sivut!

    ReplyDelete
  2. Ohops, meni väärään kohtaan kommentti,ei sillä, ettei korttikin olisi hieno,mutta tuota lukuhuonetta oli tarkoitus kommentoida. :)

    ReplyDelete