TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!November 10, 2009

Kirjastohuone

Antikvariaatin poistokorista löytyi Otavan Tietosanakirjoja (julkaistu 1910-luvulla). Pitkän harkinnan jälkeen päätin käyttää niistä muutaman osan miniatyyrihuoneen materiaaliksi. Liimasin kirjat yhteen ja leikkasin katkoteräveitsellä kirjojen sisälle onton tilan, jota sitten aloin remontoida lukuhuoneeksi.

Lattialankut on tehty petsatuista askartelusäleistä, kirjahylly balsasta. Tapetit ovat kirjan omat etulehtipaperit, siis ehtaa 1910-lukua. Kirjahyllyn kirjat on askarreltu Euro Mini'sin kirjapakkauksesta. Kirjahyllyn päällä oleva hevospatsas on avaimenperä, pullolaiva on Tiimarista.Lukulampun jalka on tehty Nasolin-pullon korkista, paperivarjostimen sisällä on led-lamppu. Lampun paristo on kätketty lipaston sisälle, virtakatkaisin on nojatuolin alla. Taulukehykset ovat nappeja, seinäkellon viisarit ovat peräisin edesmenneestä rannekellostani.
Nojatuoli ja jalkarahi on tehty konepahvista, balsasta, superlonista ja puuvillakankaasta. Tyynyn pitsi on virkattu rullalangasta. Kukkapylväs on shakkinappula (torni), kukkaruukku on hammastahnatuubin korkki ja kukan lehdet ovat maalattua maalarinteippiä sekä rautalankaa.

9 comments:

 1. Lisäsin sivusi omaan blogiluettelooni,toivottavasti ei haittaa.

  ReplyDelete
 2. Nää on niin hienoja. :-)

  ReplyDelete
 3. Ihan käsittämätöntä, näin vieläkin, vaikka olen tuota jo moneen kertaa ihaillut! Just meinasin, että tehdään tytön kanssa kukkia nukkekotiin, tuolla systeemillä voitais kokeilla. Mutta ehkä meille kelpaavat aluksi yksiväriset lehdet... T. Ilona

  ReplyDelete
 4. Julianna: kävin blogissasi ja se on aivan ihana!
  Lisäsin sen omaan blogiluettelooni.

  ReplyDelete
 5. Laura, satuin sivuillesi ja jäin suu auki tuijottamaan kirjastohuonettasi. Aivan mielettömän hieno idea ja todella taitavasti toteutettu! ONNITTELUNI :)

  ReplyDelete
 6. Ihan mieletön idea!!! Miten ihmeessä keksitkin noin upean tavan toteuttaa roombox!!! Siis kerrassaan uskomatonta...

  ReplyDelete
 7. Marcelle:
  Oi kiitoksia! Olen tehnyt vanhoista kirjoista muitakin juttuja mm. korurasian ja kelloja. Siitä ajatus sitten laajeni roomboxiksi :)

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka tää on ihan superhieno!!

  ReplyDelete
 9. Olipa ihanaa löytää uusi ja hieno blogi :)
  Tämä kirjaboxi on upea!!

  ReplyDelete