TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!May 10, 2010

Pinnasänky ja puutuoli


Kolme vuotta sitten odoteltiin tulevan kummilapseni syntymää. Pienokaiselle päätettiin tuunata pinnasänky, jossa hänen isänsä oli uinaillut 70-luvun alussa. Sänky hajotettiin osiinsa ja tuleva isä maalasi pinnasängyn puolihimmeällä Helmi-maalilla metsänvihreäksi. Tuleva kummitäti sai tehtäväksi maalata sängyn sisäpäätyihin afrikkalaisia eläimiä.Toiseen päätyyn kuvansa saivat kirahvi, leopardit, töpöhäntäinen seepra, loisnokkeli ja punanokkatoko.Toisessa päädyssä seikkailevat virtahepo, leijonat, norsu, strutsi, krokotiili ja tilapia-kala.

Eläimet on luonnosteltu sängynpäätyihin valkoisella pastellikynällä ja maalattu Plaidin Folk Art- ja LeFranc & Bourgeoisin Deco-askartelumaaleilla, joiden mahtavaa värisävyvalikoimaa ja maalausominaisuuksia en voi muuta kuin ylistää. Valmiista, kootusta sängystä ei ikävä kyllä ole valokuvaa.

Samana vuonna odotteli toinen ystäväni "Loikkista" syntyväksi. Edelliset asukkaat olivat jättäneet perheen uuteen kotiin puutuolin, jonka selkänojan pinnat oli jostain syystä sahattu pois. Löytötuoli päätettiin tuunata pojaksi osoittautuneen tulokkaan huoneeseen sopivaksi. Alunperin punainen tuoli maalattiin valkoiseksi. Maalasin istuinlevyyn kuvan autoretkellä olevista leikkikaluista Folk Art -askartelumaaleilla.

No comments:

Post a Comment