TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!July 3, 2010

Kehyksiä


Ikean edullisia Ram-kehyksiä voi koristella monin tavoin. Käsittelemättömään puupintaan tarttuu hyvin niin maalit, lakat, petsit kuin liimatkin.
Unikko- ja appelsiinikehykset on tehty kiinnittämällä Marimekon lautasliinaa kehykseen serviettidecoupage-tekniikalla.Sinivalkoisen kynttiläpatinoidun pinnan päälle on kiinnitetty lautasliinasta leikattuja meriaiheisia kuvioita serviettidecoupage-tekniikalla.Kehys on maalattu valkoisella askartelumaalilla, valkean pohjan päälle on maalattu mustia seepraraitoja askartelumaalilla.Pohja on maalattu vaaleansinisellä askartelumaalilla, pilvet on tuputettu sienellä valkoisella askartelumaalilla.Prinsessakehyksen pohja on maalattu vaaleanpunaisella Helmi-maalilla. Kukkaset ja sydämet on maalattu askartelumaalilla. Kruunu on kultamaalilla maalattua pahvilaatikkopahvia.Kehys on päällystetty puuvillakankaalla, joka liimattu kiinni puikkoliimalla. Koristeena on käytetty pitsiä ja nappeja, jotka on kiinnitetty Eri-Keeper-liimalla.Kehys on petsattu Herdinin vesipetsillä, sävyllä "Tumma tammi". Petsin kuivuttua pinta on lakattu ja koristeeksi on liimattu kultareunatarroja.Pohjana on vihreää kangasta, joka on kiinnitetty kehykseen puikkoliimalla. Kankaan päälle on liimattu Tiimarin paperiruusuja ja pieniä helmitarroja. Sisäreunassa on vihreää satiininyöriä.Lukutoukkakehyksen pohjana on tietokirjan sivu, joka on kiinnitetty kehykseen puikkoliimalla. Koristeeksi on liimattu nukkekodin kirjoja ja nuken silmälasit.Kehys on päällystetty sinisellä vakosametilla, joka liimattu kiinni puikkoliimalla. Koristeena on käytetty kuvassa olevalta mummilta perittyjä ompelutarvikkeita. Sormustimen sahasin puoliksi lehtisahan metalliterällä.Tässä kehykessä on tavoiteltu ajopuumaista vaikutelmaa karheuttamalla kehystä hyvin karkealla hiomapaperilla. Kehys on petsattu harmaaksi sävytetyllä petsilakalla. Koristeeksi on liimattu hiekkaa, kiviä, simpukoita ja helmiä.

3 comments:

 1. Ihanan persoonallisia kehyksiä, ei taatusti ole kenelläkään samanlaisia! :)

  ReplyDelete
 2. Tosi hienoja kehyksiä. Näistä kumpuaa paljon ideoita itsellekin. Olisipa vain aikaa toteuttaa kaikki päässä pyörivät ideat!!

  ReplyDelete
 3. Hei, voisinko käyttää ruskeita kehyksiä koulun vuosikirjassa? Kirja menee painoon vappuna, joten asialla on kiire. Käyttäisin sitä 2 opettajan 60-vuotispäivä-jutun yhteydessä. meidankoulu2011@gmail.com

  KUVA: "Kehys on petsattu Herdinin vesipetsillä, sävyllä "Tumma tammi". Petsin kuivuttua pinta on lakattu ja koristeeksi on liimattu kultareunatarroja."

  ReplyDelete