TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!August 10, 2010

Beigeä ja pellavaa: kaksi korttia 50-vuotiaalle

Kieltenopettaja täytti kesällä 50-vuotta ja kahdelta eri taholta tilattiin hänelle kirjakortit. Käytin molemmissa korteissa samoja päällystysmateriaaleja: Vivi Gade -papereita sekä pellavaista kukkakangasta. Näin kortit ovat "samaa sarjaa".

KORTTI NUMERO YKSIKortin kannen aukossa on pieni työhuone. Seinällä on kultakehyksissä valokuva syntymäpäiväsankarista ja hänen puolisostaan, kuva on käsitelty sepian sävyiseksi ja tulostettu pienessä koossa. Kehys on sahattu rimasta, jonka pintaan on kiinnitetty koristeeksi kapeaa ääriviivatarraa.
Työpöytä on koottu puunpaloista ja sorvatuista jaloista. Pöydälle on liimatuista tavaroista maljakko ja astiat ovat ostotavaraa.Pöydällä olevat kirjat on koottu mainoslehdistä leikatuista "vihkoista" ja nukkekodin kirjanrakennussetin valmiista kansista. Sanakirjoiksi ne muuntuivat pienillä kansiin liimatuilla Ruotsin ja Englannin lipuilla. Syntymäpäiväkakunpala on tehty uunissa kovetettavasta Fimo-massasta. Maljakon paperiruusut ovat Tiimarista.Takakannen aukossa on roosa paperikukka, keskustanaan puunappi.KORTTI NUMERO KAKSI
Toiseen korttiin kehitin jotain uutta: kirjakortista tuli kello. Koneisto on kätketty blokin sisälle. Koneisto on piilotettu saranoidun luukun taakse, paristojen vaihto sujuu näin kätevästi. Kellotaulun koristelussa käytin samoja pikkuruusuja, joita on myös edellisen kortin maljakossa.


3 comments:

  1. Löysin blogiisi joulukortti-ideoita etsiessäni ja toteanpahan vain, että aivan mahtavia ovat nämä kirjakorttisi! Erityisesti tuo ensimmäinen lämmittää mieltäni. Olet todella taitava!

    ReplyDelete
  2. Ensimmäistä kertaa olen visiitillä! Ja voi että kuinka huikeita nämä kirjakortit ovat!! Todellakin olet taitava!

    ReplyDelete
  3. Kiitoksia! Kiva että olette löytäneet blogini ja tervetuloa toistekin :)

    ReplyDelete