TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!August 2, 2010

Rippikortti mopoilijalleSain rippikorttitilauksen mopoista ja kirjoista, erityisesti Harry Potterista, pitävälle nuorukaiselle. Kortin kanteen etsin netistä mopon kuvan, jota käsittelin hieman Photoshopilla. Tulostin mopon, liimasin kartongille ja leikkasin irti. Liimasin sen kannen aukkoon pienten pahvilaatikkopahvin palojen päälle. Ripille pääsystä muistuttavat Tiimarin paperiruusut sekä rippiristi, joka on tehty ääriviivatarrasta ja koristenauhasta.Takakannessa on Harry Potter -hengessä huispauksen sieppi, joka on tehty roll-on-deodoranttipurkin pallosta ja paperista leikatuista siivistä. Sieppi on maalattu kultamaalilla ja kiinnitetty taivastaustalle. Tausta on vaaleansinistä paperia, johon on tuputettu sienellä valkoista maalia pilviksi.


5 comments:

 1. Jälleen kerran aivan upea kirjakortti! :)
  Jotain tuollaista voisi kokeilla itsekin, mutta minkälaisia kirjoja noihin kortteihin käytetään? Ja mistähän niitä saa hankittua?

  ReplyDelete
 2. Kiitoksia!
  Minä rakennan kortit alusta alkaen itse, rungossa käytän lähinnä pahvilaatikkopahvia. Tekniikka on aika sama kuin kirjansidonnassa, sivujen sijasta tässä on blokki, joka aukeaa vain yhdestä kohdasta.
  En ole nähnyt missään myytävänä tuollaisia aihioita.

  ReplyDelete
 3. Jälleen aivan ihmeissäni ihastelen sun mielettömiä ideoitasi! :D

  ReplyDelete
 4. Aivan mielettömiä "kortteja"! Taideteoksia! Kyllä sulla kuluu aikaa tosi paljon, että saat yhdenkin tuollaisen valmiiksi! Mahtavia!

  ReplyDelete
 5. Aivan upeeta Laura! Nyt vasta löysin tänne ja voin vain ihastella! :)

  ReplyDelete