TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!December 10, 2010

Pauli-lammas


Viime päivät ovat kuluneet lampaantekohommissa: kokosin Pauli-lampaan vanhasta vaahtomuovipatjasta ja reilusta kilosta villaa. Lammas on hieman luonnollisen kokoista lammasta suurempi.Tein lampaan pään ja vartalon erikseen. Pään pinnalle on huovutettu harmaata villaa vedellä ja Marseille-saippualla. Kun pää oli kuivunut, ompelin sen kiinni vartaloon. Varsinaisen valkoisen turkin, joka on karstavillalevyä, kiinnitin huovutusneulalla tikuttamalla. Tässä kuvassa Paulin pää kerjää joulutorttuja.Pauli pääsi esiintymään joulukuvaelmaan heti valmistuttuaan. Esiintymässä on myös aasi, jonka olen tehnyt joitakin vuosia sitten (aasista ennemmän täällä).


6 comments:

 1. Todella suloinen Pauli! Pään asento on niin koskettavan lempeä. Tavoitat eläinhahmoissasi hiljaisuuden, jota tähän joulun odotukseen kaipaan. Kiitos Laura!

  ReplyDelete
 2. Nää on niin kauniita! Sekä lampaaseen, että aasiin on täytynyt mennä järjetön määrä työtunteja.

  ReplyDelete
 3. Jostain tupsahdin tänne. Ja ihastuin heti. Melkoisen hellyyttävä lammas ja aasi. Tärkeään tehtäväänkin päässeet.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihania!! Nää nostaa huovutuksen arvoa mun silmissä. Kiva blogi muutenkin. Inspiroiva :) t: artenomi itsekin

  ReplyDelete
 5. Löysin ihanat sivusi ihan surffaillessa blogilistalla. Täällä on tosi paljon kaunista, tulen paremmalla ajalla vielä uudelleenkin.

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia ja tervetuloa toistekin :)
  Suunnitelmissa on tehdä Paulille pikkuveli: karitsa joka seisoo jaloillaan. Aasin tein vuosia sitten ja se oli aikaa vievä projekti, nyt tekisin sen vähän toisella, helpommalla tekniilla. Pauli syntyi suhteellisen nopeasti television katselun lomassa (tosin olohuone haisi villankiinnitysvaiheessa lampolalta).

  ReplyDelete