TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!June 27, 2011

Aatami, Olga, Anna ja Taavetti


Etsiskelin tänään kirpputorilta vanhoja kirjoja tuleviin kirjaprojekteihini. Tämä Avioliittoja-kirja herätti idean valokuvakehyksestä. Kuvissa esiintyvät isänpuoleiset isoisovanhempani, laidoilla vastavihittyinä hääpareina ja keskellä molemmat pariskunnat samassa kuvassa takanaan pitkät, ilmeisesti onnelliset avioliitot myötä- ja vastamäkineen.

Leikkaisin katkoteräveitsellä kirjasta irroitettuihin kansiin aukot kuvia varten. Tulostin skannatut kuvat kannen aukkoihin sopivassa koossa ja liimasin ne puikkoliimalla taustana toimivalle konepahvin palalle. Sitten liimasin taustapahvin ja kannet yhteen Eri-Keeperillä ja laitoin kuivumaan puristukseen (=kirjapinon alle). Tämä teos oli hyvin nopeatekoinen. Myöhemmin siihen voisi teettää puukehykset ympärille, ehkä.


2 comments:

  1. Vautsi! Oot kyllä vähän vanhojen kirjojen surma - kirjatoukat itkisi ;D Mutta oikein kaunis lopputulos - ja mainio oivallus!!

    ReplyDelete
  2. Taas on pakko kommentoida, että vanhoista kirjoista on ylitarjontaa ja niitä menee paljon kaatopaikalle koska kirpputoritkaan eivät huoli niitä enää. Minusta onkin parempi, että kauniit materiaalit hyödynnetään näin. Itsekin olen hurahtanut vanhoihin kirjoihin matskuna :)

    ReplyDelete