TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!December 23, 2011

Kissan sänky
Pieni valkoinen kissa löysi kenkälaatikon."Kyllähän tämä sängystä käy...", tuumi kissa."...mutta olen minä pehmeämmissäkin vuoteissa nukkunut", ajatteli kissa ja venytteli selkäänsä."Peiton alla on lämmin nukkua", ajatteli kissa ja hankki palan kangasta ja pätkän pitsiä. Neula vain viuhui kun kissa ompeli peiton, tyynyn ja lakanan."Kauniissa sängyssä näkee kauniita unia", ajatteli kissa ja päällysti ruskean laatikon kukkapaperilla.Valmista tuli!"Nyt on sänky miun maun mukkaan", huokaisi kissa ja sulki silmänsä.Ja herättyään kissa kääri itsensä ja sänkynsä joulupaperiin.

Kissa on virkattu Novitan Rose Mohair -langasta Nekoyaman Hello my name is Amineko -kirjan jonkin verran muokatulla ohjeella.Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille!Toivoo Laura

5 comments:

 1. Ihana kisu ja peti. Kyllä taas kelpaisi meillekin tuollainen kissa miumau asumaan :)

  ReplyDelete
 2. Voi mikä ihana kissa, ihana lahja ja ihana juttu :-D. Tulin niin hyvälle tuulelle tuota lukiessani! Hyvää joulua Miumaulle ja sen tekijälle!

  ReplyDelete
 3. Ihana tarina ja niin on paketti lahjoineenkin:)

  ReplyDelete
 4. Kerrassaan ihastuttava tarina kuvineen ja tuo kissa on tietysti tarinan suloinen sankari.
  Hyvää Joulua!

  ReplyDelete
 5. Niin kivoja tarinoita ja kuvia sinulla täällä aina:) Tästä saankin ideaa kummitytön lahjaan ensi vuodelle, tosi söpösiä sekä kissa että peti!

  ReplyDelete