TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!December 17, 2011

Lumihiutalesydän
Viime vuonna intoilin lumihiutaleiden virkkaamisesta ja niitähän syntyikin niin paljon että niitä riittää täksikin vuodeksi. Kokosin jämähiutaleista ja Prismasta ostetusta kranssipohjasta ikkunakoristeen. Kiinnitin Paverpol-kankaankovetusaineella kovetetut hiutaleet kranssiin kuumaliimalla ja kranssin keskelle ripustin ompelulangalla yhden hiutaleen leijailemaan.

Lumihiutaleiden ohjeet ovat peräisin Barbara Christopherin kirjasta 60 Crocheted Snowflakes, jota saa ainakin Adlibris-kirjakaupasta. Täältä blogistani löytyy suomenkieliset ohjeet muutamiin hiutaleisiin viime vuoden postauksista "virkatut lumihiutaleet" -tunnisteen kautta.Kranssi on ikkunakoriste, mutta ikkunan edessä ei tämän pimeän ajan valo riitä kuvaamiseen ilman salamaa. Siispä kuvausteknisistä syistä kuvasin kranssin turvehuovan päällä lukulampun valossa. Kirkkaampia aikoja odotellessa...

Ystäväni Ilona on tehnyt Kutimessa-blogiinsa lumihiutaleista hienon ikkunakoristeen, jossa hän on ripustellut virkattuja lumitähtiä vänkyräiseen oksaan. Hyvä idea!

No comments:

Post a Comment