TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!January 17, 2012

Porsaita äidin oomme kaikki
Tänään virkkasin pienen Hertta-possun, jolla on esikuva elävässä elämässä. Tässä amigurumi-Hertta on päiväunilla.Äidilläni on kaksi minipossua, Martta ja Hertta. Martta on musta 11-vuotias roikkovatsasika (jonka aion myös virkata kunhan ehdin) ja Hertta on vaalea puolivuotias mikropossu, pienempi kuin perinteiset minipossut, jotka eivät ole oikeasti ihan minejä, vaikka lihasikoja pienempiä ovatkin. Yllä olevassa kuvassa oikea Hertta poseeraa viime syksynä lempiharrastuksensa tonkimisen parissa.Löysin possuohjeen The Blue Crab Stitches At Midnight -blogista (täältä).

Virkkasin possun Novitan Rose Mohair -langasta 3,5 mm koukulla. Silmät ovat 6 mm turvasilmät, täytteenä on polyesterivanua. Laitoin possun käsien ja jalkojen sisään piippurassia, joten niitä voi taivutella. Mustat pilkut väritin vedenkestävällä tussilla, sieraimet ja suun kirjoin mustalla puuvillalangalla. Otsan valkoinen läsi on kirjottu Rose Mohairilla.Mansikat ovat possujen herkkua. Mansikka on lainattu Etskulta edellisestä postauksesta.Tässä Hertta ei ole nurkassa häpeämässä vaan leikkii kuurupiiloa ja esittelee samalla selkäpilkkujaan.RÖH RÖH! Terveisiä oikealta ja lanka-Hertalta!


9 comments:

 1. vooi kuinka söpöt possut ;)

  ReplyDelete
 2. Voiko lemmikkipossu olla noin söpö??? Ihan suloisen utelias kaveri :D

  Virkattu on myös oikein hauska. Hiukan Viivi ja Wagner-henkinen.

  ReplyDelete
 3. Voi miten lutuinen!! Molemmat, mutta tuo kärsäkuva aidosta hertasta vie kyllä sydämen mennessään!

  ReplyDelete
 4. Voi niin suloisia molemmat. Nyt minäkin ymmärrän miksi ihmiset ottavat possuja lemmikiksi :)

  ReplyDelete
 5. Voi, miten herttainen otus! Tai molemmat otukset tietenkin. :)

  ReplyDelete
 6. Onpas kivoja! :) Sekä malli että mallin mukaan tehty työ! :)

  ReplyDelete
 7. Ihania possuja! Ja tuo oikea Hertta-possu on kyllä aivan supersuloinen! Sinulle on blogissani haaste, käyhän kurkkaamassa :)

  ReplyDelete
 8. Sulla on kyllä aivan ihana blogi! Eksyin tänne jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin noihin kissoihin ja muihin söpöihin amigurumeihin. Itekin olen jonkin verran virkannut amigurumeja, mutta edellisestä on jo vähän aikaa.

  ReplyDelete
 9. Eksyin itse tähän blogiin kun googlasin "minipossu" :D Ehdin jo piirtää Hertasta luonnoksen ennen kuin tajusin et täähän on blogi: http://synteettinensivellin.blogspot.fi/2013/11/minipossu-luonnos.html.
  Liityin lukijaksi <3

  ReplyDelete