TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!March 21, 2012

Arne ja Carlos ovat täällä taas
Norjalaiset joulupallomiehet Arne ja Carlos ovat tehneet uuden, pääsiäisaiheisen kirjan, joka löytyy nyt myös minun kirjahyllystäni. Ostin kirjan viime viikolla ja olen ehtinyt neuloa muutamia munia.Lankana olen käyttänyt Novitan Nallea, Nalle Kukkaketoa (sävyt krassi ja kirsikkapuu), Nalle Aloeveraa, Woolia ja muutamia muita sekalaisia vanhoja lankoja, joiden nimeä en muista. Puikot ovat kokoa 3 mm ja täytteenä on polyesterivanua.

Nalle Kukkaketo ja muut itsestään raidoittuvat langat sopivat hyvin pääsiäismunalangoiksi, koristeet syntyvät itsestään, eikä tarvitse vaihdella ja päätellä koristelankoja. Novitan Woolissa on tällä hetkellä hyvin pääsiäismunanmaisen värikäs sävyvalikoima.Kirjassa Pääsiäiskoristeet (Arne & Carlos, Nemo 2012) on pääsiäismunien lisäksi ohjeita kevät- ja pääsiäispallojen, jäniksen ja kanan neulomiseen.


PS. Varoituksen sana neulojille: ei ole mahdollista neuloa vain yhtä pääsiäismunaa. Neulot yhden, neulot toisen, neulot korillisen.

12 comments:

 1. IHANAT!
  Ja taas sait yhden neulholistin ruudin syttymään!

  ReplyDelete
 2. Hienoja munia :) Voi kunpa mäkin osaisin!

  ReplyDelete
 3. Varmaan vie munat mennessään, kun opettelin vasta sukkia tekemään ja sekin vei mennessään.

  ReplyDelete
 4. Sieviä olet tehnyt! Vaatii varmaankin kärsivällisyyttä ja huolellisuutta tehdä tuollaista pientä ja saada noin siistiä jälkeä?

  ReplyDelete
 5. Nuo ihanat miehet pöllölaseissaan!

  Blogissani on sinulle tunnustus.

  ReplyDelete
 6. Voi ei mä en kestä noita ukkeleita :D

  ReplyDelete
 7. Tuo miesten munakirja sai aikaan kyllä melkoista hihitystä, kun kerroin kotona selailleeni sitä kirjakaupassa;) Joulupallokirja minulta löytyy, mutta tuo jäi ainakin toistaiseksi kauppaan. Raidoittuvat langat näyttävät toimivan kyllä tosi hyvin noissa munissa.

  ReplyDelete
 8. Onko siinä kirjassa joku ohje, että munille puetaan villapaidat? Luin jostain sellaisen lainauksen ja se kuulosti - no se kuulosti.

  Mahtavia munia olet tehnyt. Ja taas on tullut uusi innostus. :-)

  ReplyDelete
 9. Olen kanssa vilkuillut tätä miesten munakirjaa! "Sillä silmällä" tosin vain pupujen kohdalla. Ovat keksineet kyllä mainion liikeidean.

  ReplyDelete
 10. Oi mitä söpöläisiä!

  Mulla on sulle blogissa jotain. http://needlesandroses.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. beautiful knits. gorgeous colours.
  im a big fan of arne and carlos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, Martha! I love Arne & Carlos :)

   Delete