TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!March 8, 2012

Pääsiäinen lähestyy


Pääsiäinen oli mielessäni kun kävin tänään kaupungilla. Ostoskierros ihanassa kevätauringossa tuotti tulosta kuten yllä voitte nähdä: saksalainen askartelulehti, keltaista Huopanen-lankaa, puuvillakankaita, keltaista pitsiä, chenillepompuloita tipuaskarteluihin ja pääsiäisaiheisia kiiltokuvia. Nähtäväksi jää mitä kaikkea niistä syntyykään.Ostin myös kananmunia. Pesen ja tyhjennän ne ja sitten koristelen. Sisukset pakastan muovipusseissa (3 munan sisälmykset per pussi) ja lahjoitan äidilleni ne leipomistarkoituksiin.Nyt onkin syytä alkaa koristella uusia munia, sillä viime pääsiäisenä lahjakkaasti tiputin lattialle laatikollisen pääsiäismunia. Suurin osa hajosi mm. kaikki etikkasyövytetyt kuoret, joista tein postauksen viime vuonna. Puolustuksekseni voin kertoa, että olin kipeänä ja kuumeessa kun laatikko lipsahti käsistä.


Viime keväänä sain Saksasta kolme askartelukirjaa: Frühlingzeit - Bastelzeit, Das grosse Ostereier Buch ja Das BastelEi, joka on hauskasti munanmuotoinen. Viime vuonna en ehtinyt toteuttaa niiden ideoita, mutta jospa tänä keväänä. Varsinkin nuo kaksi pääsiäismunakirjaa sisältävät paljon uusia, hyviä ideoita.


3 comments:

  1. Onpa kauniita pääsiäismunia, harmi että osa hajosi. :( Hyvä idea tuo munien pakastus, ei ole tullut edes mieleen, vaan yleensä on tullut heti tehtyä tyhjennettyjen munien sisällöstä jotakin. :o)

    ReplyDelete
  2. =D odotan mielenkiinnolla uusia munia! ;)

    ReplyDelete
  3. Pääsiäinen on Lauran vertastaan parasta aikaa. Tänä vuonna taitaakin olla luvassa ihan uudenlaisia munia ja vaikka mitä muita juttuja

    ReplyDelete