TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!March 27, 2012

Vintage-henkisiä pääsiäiskortteja
Etsiskelin netistä ideoita pääsiäiskortteihin. Tein kuvahaun sanoilla "free vintage easter cards". Osumia tuli paljon ja päädyin Free Vintage Easter Clip Art Images -sivulle, josta löytyy valtavasti ilmaisia pääsiäisaiheisia kuvia (ja kuvia muista aihepiireistä myös). Tallensin kuvia koneelleni, tulostin niitä väritulostimella ja ryhdyin askartelemaan.

Ylimmäisessä, tipuaiheisessa, kortissa käytin ekokartonkia, ruskeaa Canson Mi Teintes -sävykartonkia, turkoosia kuviopaperia ja koristeeksi liimasin höyhenen. Tipukuvaan leikkasin koristereunan kuviosaksilla.Peilailevat tiput toivottavat "Happy Easter Reflections" ja heidät on koristeltu kuviopaperilla ja pitsillä.Jonglööraavan sammakon taustalla on kukallista kuviopaperia ja korttipohja on ekokartonkia.Tipukortin kukkakoristeet on tehty kukanmuotoisilla kuvioleikkureilla keltaisesta ja kermanvärisestä sävypaperista. Paperipitsinauhan päälle liimattujen kukkien keskustat ovat pieniä koristenappeja.Ruskeansävyisessä kortissa tipukuvaan on yhdistetty Canson-sävykartonkia, Vivi Gade -kuviopaperia ja pitsiä.Viimeisessä kortissa tipukuvan alaosaan on liimattu niintä ja kuviopaperin päälle on liimattu vihreäruudullista nauhaa ja siitä solmittu rusetti.

2 comments:

  1. Aivan ihastuttavia kortteja! Tuo sivu pitääkin laittaa muistiin, koska tämmöisille kuville löytyy varmasti käyttöä omissakin pääsiäisaskarruksissa.

    ReplyDelete
  2. Ihania kortteja! Kiitos kuvalinkistä!=)

    ReplyDelete