TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!June 17, 2013

Uuden vessan uusi mattoKoko kevät meni putkiremonttipiinassa. Nyt remontti alkaa olla valmis ja kylpyhuone sekä WC ovat kuin uudestisyntyneitä (ja keittiökin osittain). Juokseva vesi, viemäri ja vessanpönttö ovat asioita joiden arvon todella ymmärtää vasta ne kun ne ovat poissa!Nyt vessa on tämän näköinen, mutta......ennen remonttia vessa näytti tältä......ja maalis-huhti-toukokuussa vessa näytti tältä. Huomattavaa parannusta on siis tapahtunut. Virkkasin vessaan maton luonnonvalkoisesta ontelokuteesta 7 mm koukulla. Maton malli on Juhannusruusu ja ohje on Kangasaitan sivuilta (täältä). En ole aikaisemmin mattoja virkannut, mutta helppoa se oli ja matto syntyi parissa illassa. Kuteen ostin Haminasta Käsityöliike Maijukasta ja sitä kului 650 grammaa. Maton halkaisija on vajaa metri. Vastapäätä mattoa katossa on kristallilampetti, joka heijastaa kattoon pitsikuvion. Vessan yhdellä seinällä on PiP Studion ihanaa Flowers in the Mix -tapettia. Muut seinät on maalattu Tikkurilan  Tunne väri -värikartan Pioni X337-sävyllä. 

Vessaan on suunnitteilla muutakin omatekoista sisustustavaraa, mutta siitä myöhemmin, koska seuraavana työlistalla on keittiön seinien maalaaminen. 

Aurinkoista kesää kaikille lukijoille!

11 comments:

 1. IHANA! Upea vessa! Tuollahan viihtyy enemminkin kuin pakollisen pyttykäynnin ajan ;) Miten on, pysyikö remppareiska tajuissaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koko remontin valvoja, hyvin tiukan oloinen herra, totesi loppukatselmuksessa: "Naisten tapettia!" Sähkömies loppujen lopuksi taisi tykätä... (ei pyörtynyt)

   Delete
 2. Vessasta tuli tosi upea! Ihana tapetti =) Ja söpö matto!

  ReplyDelete
 3. Upea on! Sun tarttee pitää vessan vihkiäiset. :)

  ReplyDelete
 4. Hei!

  Löysin blogisi jokin aika sitten roomboxeja googlettaessani, ja ihastuin oitis. Täällä on hurjasti inspiraatiota ja ideoita, ja sovelsin juurikin ideaasi kahvipannukahvilasta. Klikkauduin lukijaksi, ja tulen uudelleen. :)

  ReplyDelete
 5. Voi miten ihana tapetti! Kyllä tuossa vessassa kelpaa istuskella.

  ReplyDelete
 6. Oih, mikä namuhuone, kyllä vain kelpaa istuskella!

  ReplyDelete
 7. Hei, blogissani on sinulle tunnustus!

  ReplyDelete
 8. Sinulle on haaste blogissani http://kotiruusu.blogspot.fi/2013/09/haaste-otettu-vastaan-11-faktaa-ja-11.html

  ReplyDelete