TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!November 24, 2013

Röh röh - sikamaista joulua!Nappikärsäpossujen iloinen joulukuoro esiintyy tässä kortissa. A6-kokoiselle korttipohjalle on liimattu kopio possulaulun nuoteista. Kopiopaperin reunat on leikattu kuviosaksilla. Soikion malliset possut ja niiden korvat ja hatut on leikattu kartongista. Kärsäksi on liimattu vaaleanpunaiset napit. Suut ja silmät on piirretty mustalla tussilla. Possujen posket ja hattujen pallukat on piirretty puuvärikynillä.Joulun henki on vallannut Angry Birds -possun, joka on kerrankin täynnä hyvää tahtoa. Piirsin possun kaavat kuvahaun tuloksista mallia katsoen. Possun osat on tehty kartongista ja mustalla paksulla tussilla piirretyt ääriviivat luovat sarjakuvamaisen vaikutelman. Taustalla on jouluaiheista kuviopaperia.


Kärsä ja sydän on kiinnitetty tarratyynyillä, joka luo korttiin kolmiulotteista tuntua.Viimeisenä esittäytyy pyöreä piparkakkupossu. Ruskealle korttipohjalle on liimattu ensin valkoinen paperineliö, jonka reunat on leikattu kuviosaksilla. Sen päällä on kuviopaperia ja päällimmäisenä possu. Possun valkoiset koristeet on piirretty valkoisella geelikynällä. Hyvänjouluntoivotusneliö on koristepaperilehtiöstä.Tässä piparipossun kaava, olkaa hyvät :)2 comments:

 1. Hi Laura, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
  http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

  ReplyDelete
 2. Hi Chris! So nice to hear that you have found my blog. I have been thinking if I could write something also in English, maybe I will try now... :) Welcome back again.
  Laura
  PS. Your blog is so lovely!

  ReplyDelete