TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!November 4, 2009

Tästä se alkaa... (Ollin huone)Tervetuloa lukemaan blogiani. Vähän on vielä bloginpito hakusessa, mutta eiköhän tässäkin lajissa harjaannu pikkuhiljaa. Aikomuksenani on kirjoitella teoksistani, uusista, vanhoista ja vähän keskeneräisistäkin projekteista.


Ensimmäisenä esittelen teoksen muutaman vuoden takaa: Ollin huone. Se on rakennettu siniseksi maalattuun Ikean vitriinilaatikkoon (koko n. 20 x 30 x 8 cm). Osa tavaroista on valmiina hankittu, osa itsetehtyä. Kuvia voi klikata suuremmiksi.


Mobilen eläimet on sahattu 1 mm vanerista, tukiristikko on tehty tulitikuista. Mobilen isompi esikuva on aluperin tehty kummipojalleni. Kello on siniseksi maalattu nappi, johon on liimattu paperinen kellotaulu ja balsaviisarit.


Liitutaulun liidut, värikynät lattialla sekä keppihevosen kädensijat on tehty hammastikun pätkistä. Keppihevonen on tehty vanerista, grillitikusta sekä muliinilangasta. Punainen leikkiauto on Kinder-yllätys.


Nukkekoti on konepahvia, sen kalusteet ovat balsapuusta ja hammastikuista. Kaappi on tuunattu halpisnukkekodinkaluste.


Keinuhevonen on valmistettu vanerista, balsasta ja muliinilangasta (tässä kuvassa hepan harja on vasta puolitekoinen). Hevonen ja suurin osa muista tekeleistäni on maalattu Plaidin Folk Art- ja LeFranc & Bourgeoisin Talonpoikaisväri -askartelumaaleilla.

6 comments:

 1. Hienolta näyttää, niin näissä kuvissa kuin livenäkin :) Blogisi on jo selaimen kirjanmerkeissä! T. Ilona

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kiitos. Tää on aika jännää... Täytyy laittaa tänne nyt aluksi vanhoja teoksia arkistojen kätköistä ja lisäillä sitten uutuuksia kunhan niitä ehtisi joskus saada valmiiksi.
  LAURA

  ReplyDelete
 3. Huippua! Onnea blogin pitoon. Tänne näitä aarteita kertuu sitten muidenkin nähtäville. :-)
  Reija

  ReplyDelete
 4. mä en kestä! aivan ihania! ja sit kans sellaisia ohjeita & vinkkejä, et vasta-alkajakin osaa ja saa ihania onnistumisen kokemuksia, eiks joo :) t. jenny

  ReplyDelete
 5. Jenny:
  :) Tarkoitus olisi laittaa välillä ohjeita myös, ihan ekaksi varmaan jotain joulujuttuja, kunhan ehdin.

  ReplyDelete
 6. Kylläpäs oli heti aloitussivu aivan sinun näköinen! Siinä sulla onkin hommaa, että saat KAIKKI ihanuudet tänne :)

  ReplyDelete