TERVETULOA LAURAN VERSTAALLE!


WELCOME TO LAURA'S WORKSHOP!August 17, 2014

Kolme iloista siiliä - Three Happy HedgehogsPieni ruskea siili oli kävelyllä auringonkukkametsässä. Päivä oli kaunis."Löytyykö täältä kavereita?"Kuinka sattuikaan, harmaa siili oli poimimassa kukkia.Matkaa jatkettiin yhdessä. Maha alkoi kurnia.Kanelisiili oli puutarhassa - kovin olivat tomaatit vihreitä."Ei ole tomaateista vielä ateriaksi, jatkakaamme matkaa!"Pihlajanmarjat saavat kypsyä vielä hetken......mutta vadelmat ovat nyt parhaimmaan!Siilien päät ja mahat on virkattu 3,5 mm koukulla Novitan Nallesta ja Woolista. Piikit on virkattu 5 mm koukulla Ice Yarnsin Eyelashistaja Schachenmayrin  Braziliasta. Täytteenä on polyesterivanua. Silmät ovat 9 mm turvasilmät ja nenä on 15 mm turvanenä. Suu on kirjottu muliinilangan kahdella säikeellä. Siilien ihana ohje on Cendrine Armanin kirjasta Gehäkelte Kuscheltiere in den Ferien (DC International 2012). Alkuteos on ranskalainen, mutta minä omistan saksankielisen painoksen. Kirjasta löytyy ohjeet seuraaviin hahmoihin: kissa, monta erilaista nallea ja pupua ja hiirtä, kissa, kaksi erilaista siiliä ja lammasta, etana, kilpikonna, villisian porsas, koira ja vihanneksia. These three happy hedgehogs are looking for friends and food - both were found. 

The hedgehog pattern is from Cendrine Armani´s book Kuscheltiere an den Ferien (DC International 2012). The book is originally in French but I have the German edition. There are many, many lovely patterns in the book: bunnies, lambs, bears, snail, turtle, dog, hedgehogs, mouses,wild boar baby, cat and funny vegetables. 

I crocheted hedgehogs with two kinds of yarns: head and belly were made of Nalle and Wool (Novita) with 3,5 mm hook and spines were made of Eyelash (Ice Yarns) and Brazilia (Schachenmayr) with 5 mm hook. Hedgehogs have 9 mm safety eyes and 15 mm safety nose. P.S.

Siili on noin 20 cm korkea ja auringonkukkametsä sijaitsee Mäntsälässä.

The hedgehog in about 20 cm tall and the sunflower forest is in Mäntsälä, in southern Finland. 


3 comments:

 1. Suloisia ♥ Harmi kun ei minulta käy saksan eikä ranskankieli. Olisin heti hommannut tuon kirjan muuten .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti se käännetään pian vaikka englanniksi - suomalaisesta käännöksestä ei ole toivoakaan :)

   Delete
 2. Näistä tuli erityisen ihanat! Ja kivat kuvat

  ReplyDelete